test

Damir Bećović isključen iz grupe građana Pokret za Tuzi

Standard

28/06/2024

11:28

Na osnovu Odluke Pokreta za Tuzi Damir Bećović isključen iz grupe građana ‘’Pokret za Tuzi’’ te on više ne predstavlja savez SDP – Pokret za Tuzi.

“Kako ne želimo da vjerujemo da bi odbornik Bećović postupio suprotno dogovoru i pruženoj ruci, ovim putem ga pozivamo da svoj mandat stavi na raspolaganje listi sa koje je izabran u lokalni parlament u Tuzima. Sigurni smo da birači liste ‘’SDP- Pokret za Tuzi’’, nijesu glasali na izborima da bi bilo ko koristio odbornički mandat u privatne svrhe, već isključivo u interesu građana, tražimo da Bećović vrati mandat”, navodi se u saopštenju SDP – Pokret za Tuzi.

Tvrde da političko djelovanje Damir Bećovića od početka odborničkog mandata, nije bilo u skladu sa proklanovanim cinjevima i politikom odborničke liste sa koje je imenovan, već je bilo isključivo vezano za lični politički interes.

“Građani Tuzi se suočavaju sa brojnim problemima i izazovima u svakodnevnom funckionisanju, brojna su neispunjena predizborna obećanja i sigurno da postoji jaka osnova da se glas tih ljudi čuje u lokalnom parlamentu, što će se poslije ove rotacije i desiti. Uvjereni smo da će  Bećović, koji je ušao u Skupštini Opštine Tuzi kao drugi sa zajedničke liste donijeti pravu odluku, u skladu sa onim što smo zajednički obećali stotinama građana Tuzi koje su nas podržale”, zaključuje se u saopštenju.

Povezani članci

Izvor (naslovna fotografija):

Shutterstock

Ostavite komentar

Komentari (0)