test

Hazbija Skenderović podnio ostavku na mjesto predsjednika Partije crnogorskih Muslimana

Standard

28/07/2024

19:13

Lider Partije crnogorskih Muslimana (PCM), Hazbija Skenderović danas je podnio ostavku na mjesto predsjednika te stranke.

Ovim činom, kako je saopštio, svako njegovo dalje djelovanje i članstvo u PCM prestaje.

“Kako partija od njenog osnivanja nije jačala i imala značajnih rezultata u svom radu i kako organi partije nijesu davali doprinos da partija jača, svojom ostavkom dajem priliku nekom novo i mlađem da PCM-a uspješnije vodi”, naveo je Skederović.

Kako dodaje, svi osnivači partije znaju da je on tu bio privremeno rješenje dok partija ne ojača.

“Nadam se da novi predsjednik u samoj partiji neće imati opstrukcija kao ja od K.K. da mu neće podmetati tuđe fotografije, medijima dostavljati fotografije drugih lica, kao što su uradili u mom slučaju. Dali, fotografiju gospodina Dževada Skenderovića, a naveli ime Hazbija, ta se fotografija s vremena na vrijeme pojavljivala na portalima, kako sammislio da postoji još jedan Skenderović koji nosi ime Hazbija i da su mediji greškom objavili pomenutu fotografiju, ali ne lezi vraže prije 10-15 dana zove me čovjek i kaže “nijesam ja Hazbija nego Dževad”, pojasnio je Skederović.

Kazao je i da mu je taj poziv bio preloman da podnese ostavku.

“Da ne pominjem saopštenja koja su davana u ime PCM-a bez mog znanja. Evo Izvršnom odboru moje ostavke, ali od istog očekujem da se punim imenom i prezimenom izvinu Dževadu Skenderoviću. Meni ne moraju, ja im u duhu Islama opraštam”, zaključio je Hazbija Skenderović.

Izvor (naslovna fotografija):

Hazbija Skenderović

Ostavite komentar

Komentari (0)