test

KLIKOVAC ZA STANDARD: DPS ne trguje, Injac će smijeniti oni koji su je izabrali, a Podgorica će uskoro dobiti novu vlast

S Rastoder

29/05/2024

12:47

Šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada, Andrija Klikovac je u izjavi za portal Standard saopštio da ta partija u lokalnom parlamentu ne trguje niti je izlazak sa glasanja o Izvještaju o radu gradonačellnice Olivere Injac, loš taktički potez.

“Nije bila loša taktika, jer kao što vidite Injac više nema potrebnu većinu da bude gradonačelnica Podgorice. Oni koji su je birali oni će je i smijeniti. Naravno, naš stav u vezi PES-a i gospođe Injac je vrlo jasan i u prethodnom periodu. Zahvaljujući našim objavama o brojnim aferama na koje smo građanima ukazali, raznim zloupotrebama, nefunkcionalnosti u gradu, došli smo do toga da i dio parlamentarne većine shvata o kakvim se zloupotrebama radi i da više ne želi da podržava takvu lokalnu vlast”, precizira Klikovac.

On je ponovio da odbornici DPS-a juče nijesu prisustvovali glasanju i da je to bila politička odluka iz razloga odsutnosti određenog broja odbornika te partije, za šta su, kako kaže Klikovac, ostali znali mnogo ranije.

“Podsjetiću da smo kao klub DPS-a, kao i drugi opozicioni klubovi uvijek kolegama izlazili u susret i onda kada su se prekidale i odgađale i mijenjali datumi… Juče, zbog panike Olivere Injac, sjednica nije odložena, ali to svakako ništa ne mijenja, jer će u narednom periodu, uskoro, gradonačelnica biti smijenjena. DPS ne trguje, niti klub odbornika DPS-a. Nas ne interesuju fotelje, interesuje nas oporavak Podgorice nakon godinu katastrofalne lokalne vlasti i zato ćemo sve uraditi što je u našoj moći da uskoro, u narednih pola godine, Podgorica dobije novu vlast”, zaključio je Klikovac.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)