test

Nikolić: Knežević se sveo na Jokovića i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS

Standard

22/02/2024

16:04

Lider DNP-a Milan Knežević, poniženo je podvio rep pred Milojkom Spajićem kada je morao da manjinski podrži Vladu pa sada svoju frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista (DPS), poručio je potparol DPS-a Miloš Nikolić.

“Mjesecima su trajali pregovori o Vladi dok je Knežević prijetio da će, ako treba – leba i luka ali sa narodom, i da neće pristati na podršku Vladi ako ne dobije u njoj adekvatan broj mjesta proporcionalan izbornom rezultatu”, saopštio je portparol DPS.

Grmio je, kaže on, Knežević kako neće izdati izbornu volju i principe na kojima je dobio podršku građana i da “neće glasovi koje je on dobio vrijeđeti manje od onih koji su podržali PES ili Demokrate”.

“U finalu pregovora Knežević ne da nije dobio mjesta u Vladi nego je ostao i bez mjesta predsjednika Odbora za bezbjednost koja mu je pripadala u prošlom mandatu. Time je Knežević još jednom pokazao da se zapravo ne pita apsolutna ništa u svom političkom djelovanju i da isključivo zavisi od odluka koje donose Beograd i Andrija Mandić. Baš kao i onda kada je prijetio da će izaći iz Vlade ukoliko se popis odloži ili da neće glasati VDT-a Markovića ukoliko se ne oglasi o slučaju ,,državni udar””, naveo je Nikolić u saopštenju za medije.

Kneževićeva politička riječ, dakle, prema njegovim rijeima, odavno “ne vrijedi ništa”.

Preporučeno

“Te očigledno svjestan činjenice da se sveo na predmet sprdnje poput Vladimira Jokovića svoju političku frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista. Na kraju, da Vas rasteretimo gospodine Kneževiću – za razliku od Vas i Vaše partije Demokratska partija socijalista ima političke principe i platformu od koje ne odustaje i nećemo je kao Vi prodati za par funkcija i mjesta po dubini. A Vi svoje političke frustracije liječite prema Vašim koalicionim partnerima, ako imate petlje za to”, zaključio je Nikolić.

Izvor (naslovna fotografija):

Izvor: DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)