test

PES: Hot napustio partiju, nakon zahtjeva da popravi rezultate “Čistoće”

Standard

14/08/2024

08:30

Vijest da je Denis Hot napustio Pokret Evropa sad nas ne iznenađuje, budući da je on to i najavio nakon što mu je naš odbornički klub uputio zahtjev da popravi rezultate rada preduzeća Čistoća doo Podgorica u kom obavlja funkciju v.d. izvršnog direktora, saopšteno je danas iz te partije.

“Iako smo u prethodnih godinu dana trpjeli kritike javnosti na račun rada ovog gradskog preduzeća, imali smo razumijevanja za kompleksnost situacije u kojoj se našao Hot po stupanju na funkciju direktora i pružili smo mu šansu”, navode u PES-u.

Međutim, ni nakon nešto više od godinu, kako podvlače, Hot nije uspio da riješi neke od ključnih problema u radu ovog preduzeća, a nije napravljen ni suštinski pomak u popravljanju finansijske slike ovog preduzeća, proširenje baze korisnika i optimizaciji rada, sve suprotno instrukcijama gradonačelnice.

“Pri tom, na svaku našu konstruktivnu incijativu Hot je reagovao prilično defanzivno i tretirao je kao lični napad i odbijao je da prihvati bilo kakvu pomoć u radu. Na kraju, žalimo što se gospodin Hot pridružio grupi bivših funkcionera PES-a koji su mislili da će partija da stane iza njih čak i ako imaju loše rezultate rada u javnom interesu, pa sada krivicu za svoje neuspjehe pokušava da prebaci na druge, i to u jeku izborne kampanje”, dodaju u PES-u.

Izvor (naslovna fotografija):

Pokret Evropa sad

Ostavite komentar

Komentari (0)