test

Spot Evropskog saveza za izbore u Podgorici: Podgoricu ćemo zajedno sa građanima učiniti boljim mjestom za život

Standard

25/09/2024

13:12

Spot liste ``Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primje``, sastoji se iz četiri dijela, a govori o tome kako se Podgorica može učiniti boljim mjestom za život, uz odgovornu vlast i prave ljude, poput Borisa Mugoše i svih onih koji gaje iskrenu emociju orema Podgorici, saopšteno je iz Evropskog saveza.

“Spot počinje pričom o kandidatu za gradonačelnika Borisu Mugoši, njegovim pobjedama na teniskom terenu, ali i vjeri u trud i snagu
ljubavi prema onome što radi. Dok je suština da se u tom dijelu zapravo govori o Podgorici koju zajedno sa građanima može učiniti boljim mjestom za život!

Porukom da Podgorica nije samo naš grad, već da je naš dom, ukazuje se na potrebu da se sa jednakom posvećenošću radi na razvoju svakog djelića Podgorice”, navodi se u saopštenju.

„Naša misija je jasna: moderna, čista i živa Podgorica! Svaki dio grada je naša zajednička obaveza”, naglašeno je u spotu.

Treći segment je usmjeren prema starijim sugrađanima, uz zahvalnost na svemu što su ostavili današnjoj Podgorici.

„Temelje ovog grada gradili su naši stariji sugrađani kojima se ponosimo, sada je na nama da im vratimo kako i zaslužuju. Naša vizija je jasna: društvo koje brine o svojim najstarijima – brine o svojoj budućnosti”, kaže se u spotu.

U četvrtom završnom dijelu Boris Mugoša jasno poručuje apstinentima: „Znam da ste razočarani u politiku i razumijem vas. Vrijeme je da vaše mišljenje postane ključno u upravljanju gradom”.

Ostavite komentar

Komentari (0)