test

Tuzović nosilac liste Bošnjačke stranke na izborima u Podgorici

Standard

14/08/2024

10:12

Edin Tuzović, predsjednik Odbora Bošnjačke stranke Glavnog grada Podgorice i član Glavnog odbora BS biće nosilac liste ove stranke na predstojećim izborima u Podgorici raspisanim za 29. septembar, odlučilo je juče Predsjedništvo Bošnjačke stranke.

Pedesetosmogodišnji Tuzović je preduzetnik, ugostitelj i nekadašnji fudbaler. U Bošnjačkoj stranci je od njenog osnivanja. Odbornik je u Skupštini Glavnog grada Podgorice gdje je ušao na listi koalicije “Svi za naš grad” koju je predvodila Demokratska partija socijalista.

Bošnjačka stranka do sada nije zvanično saopštila da li na izbore u Podgorici izlazi samostalno, ali je kako saznaje Portala Standard to najizglednija opcija.

Prema informacijama portala Standard, Bošnjačka stranka je prethodno pregovarala sa Pokretom Evropa Sad i Demokratama, ali je na sinošnjoj sjednici odlučeno da na izbore izađu samostalno. Međutim, nije isključena mogućnost da će, ukoliko bude potrebno, pregovori biti nastavljeni nakon održavanja izbora kako bi se formirala vlast.

Izvor (naslovna fotografija):

BS

Ostavite komentar

Komentari (2)

Mila K

14 Aug. at 16:52

Gdin Tuzović mora sačuvati BS od Ibrahimovićerdoganvučić df prljanja. Umije li? Ima li jačinu?

MAJDA

14 Aug. at 12:53

Blago njima eto predstavlja ih čovjek koji nema obrazovanja i hronični kockar. Idu na tu opciju da je njegov otac bio ugledan u Podgorici i da će samim tim pdgoričaane islamske vjeroispovjesti ubijediti da se više ne osjećaju CRNOGORCIMA nego da stvaraju novi bolji bošnjački osjećaj i sve u korist njegove finansijske koristi.