test

Verbalni obračun u SKUPŠTINI: Filip Adžić klub Pokreta evropa sad nazvao taster poslanicima

I. Đoković

10/07/2024

13:57

Žustra raprava i na današnjem zasijedanju Skupštine. Na dnevnom redu su Godišnji izvještaj o radu Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore za 2023. godinu i Izvještaj o stanju zaštite ličnih podataka i stanju u oblasti pristupa informacijama za 2023. godinu, ali i amandman koji je podnio poslanik PES-a Vasilije Čarapić na Zakon o državnoj imovini što je bio i povod verbalnog sukoba između poslanika Pokreta Evropa sad i poslanika URE Filipa Adžića.



Poslanik GP URA Filip Adžić burno je reagovao na amandman koji je podnio Vasilije Čarapić, međutim kako se nije javio za riječ već je proceduralno reagovao uporno je opominjan od strane predsjedavajućeg Skupštine Borisa Pejovića.

Nakon više prekida i obostranih upadica jedan drugome u riječ, Adžić je konačno saopštio što je imao, ali se na kraju okrenuo prema poslanicima PES-a i rekao da njihov poslanički klub gura amandman koji ide na ruku tajkunima i da su oni zapravo taster poslanici.

Ova izjava Adžiča izazvala je burnu reakciju poslanika Darka Dragovića i Tonćija Janovića koji su uputili oštre riječi Adžiću, nakon čega su strasti uzavrele.

No, brzo je reagovao predsjedavajući Pejović koji je, kako bi smirio poslanike, dao pauzu od dva minuta koja traje meć više od pola sata.

Izvor (naslovna fotografija):

Filip Adžić

Ostavite komentar

Komentari (1)

Bajo

10 Jul. at 18:08

Adziću. Mozes sad pricati sta hoces. Ali ti si izdao Crnu Goru i to dok je vijeka ce ostato bljutava mrlja na tebe i tvoju porodicu i tvoje potomstvo. Mene bi licno bilo veoma strah pred Bogom da sam uradio ono sto si ti uradio . Nista te nece oprati. A odgovornost ce sigurno doci. Ps. URA i PES su potpuno jednake stetocine za Crnu Goru. Kad bi ti imao obraza stidio bi se . Ali nemaš.