test

”Olimpijska mreža Crne Gore” emocijom povezala struku i javnost: Za kompaniju One tri nagrade na CIM Forumu

Standard

11/06/2024

14:41

Posvećeni rad na tome da ''Olimpijska mreža'' postane sinonim za samo jednu mrežu u Crnoj Gori, prepoznat je i nagrađen i ove godine na CIM forumu kreativnih industrija i medija. Kompanija One je postigla veliki uspjeh osvojivši tri glavne nagrade: jednu u kategoriji PR i dvije u kategoriji marketinga.

Ove prestižne nagrade na regionalnoj smotri najboljih kampanja potvrđuju posvećenost i inovativnost kompanije, koja je svoj brend transformisala kroz platformu “Olimpijska mreža Crne Gore”.

“One Crna Gora je kao brend prošao kroz transformacije tražeći svoj autentični unutrašnji glas. Inspirisani osobinama i karakterom vrhunskih sportista, taj glas smo našli i sopstvenim snagama uspjeli u tome da ga čuje i osjeti cijela Crna Gora. Dvije glavne nagrade iz kategorije marketinga u saradnji sa agencijom McCann i jedna glavna nagrada u kategoriji PR-a, u izuzetno jakoj i regionalnoj konkurenciji čine nas sve u kompaniji One izuzetno ponosnim,” kazala je Ana Mihailović, direktorica za komercijalnu strategiju i razvoj proizvoda kompanije One.

Mihailović se posebno zahvalila organizatorima CIM foruma koji su, kako je istakla, u potpunosti uspjeli u misiji da na jednom mjestu okupe najistaknutije stručnjake i stručnjakinje iz regiona iz oblasti kreativnih industrija u savršenoj sinergiji, u autentičnom prostoru grada Kotora.

Autentičnost je upravo ono po čemu se kampanja “Olimpijska mreža Crne Gore” izdvojila među velikim brojem prijavljenih kampanja.

“Tokom prethodne dvije godine kompanija One je zaista živjela olimpijsku priču i širila olimpijski duh. Utkali smo ga u sve što smo radili, od inicijativa u zajednici poput društveno odgovornog projekta “Uči, saznaj I pokreni se”, preko internih aktivacija “Inspirisani olimpijcima”, do komercijalnih projekata i 5G tarifa. Sve ove aktivnosti bile su pažljivo uvezane u jedinstvenu One Olimpijsku priču, čime smo kreirali sveobuhvatnu kampanju koja je osvojila simpatije i podršku javnosti. Posebnu zahvalnost dugujemo našim sportistima i Crnogorskom olimpijskom komitetu koji su s oduševljenjem prihvatili našu viziju i postali dio One olimpijske priče. Njihov entuzijazam je oživio našu kampanju na načine koje nismo mogli ni da zamislimo,” kazala je Tina Raičević, menadžerka za komunikacije u kompaniji One.

Raičević je kazala da je kroz rad na ovoj platformi kompanija One pokazala kako se jedan telko operator sa svojom misijom da povezuje ljude može povezati sa vrhunskim sportistima i stvarati nove zajedničke vrijednosti koje mogu inspirisati različite javnosti, ali na prvom mjestu zajednicu.

Na prošlogodišnjem izdanju CIM foruma Novogodišnja kampanja kompanije One je nagrađena u kategorijama Kreativna strategija, TV reklama & video, kao i PR.

Ovogodišnjim nagradama potrđuju svoje liderstvo u industriji marketinga i PR-a, i poručuju da su priznanja samo dodatna motivacija da svojim posvećenim radom nastave da postavljaju standarde i prave iskorake u svijetu kreativnih industrija.

Izvor (naslovna fotografija):

ONE

Ostavite komentar

Komentari (0)