test

Aleksandar Đorđević preuzima Dubai

Standard

10/06/2024

20:20

Dubai se odlučio za čoveka koji je vodio Srbiju. Samo to nije Svetislav Pešić kako je dugo figuriralo u javnosti, već Aleksandar Đorđević.

Dogovor je postignut, ugovor će biti potpisan na godinu dana uz opciju produženja, a ako se ne dogodi nešto senzacionalno, u narednim danima se može očekivati i zvanična promocija.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!

Đorđević je još uvijek selektor reprezentacije Kine, a uskoro bi trebalo da bude promovisan za glavnog trenera ekipe sa Bliskog istoka. Ukoliko ne dođe do obrta, on će uskoro krenuti i u formiranje ekipe, pošto Dubai do sada nije doveo ni jednog igrača, a treba da oformi tim za ABA ligu.

Za trenera ekipe je bio opcija i Svetislav Pešić, ali se uprava odlučila za drugo rešenje.

Đorđević je imao veliki uspjeh sa selekcijom Srbije, sa kojom je osvojio tri srebrne medalje, na Evropskom i Svjetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama.

Aktuelni selektor Kine, prethodno je vodio i Fenerbahče, Virtus iz Bolonje, Bajern, Panatinaikos, Trevizo i Olimpiju iz Milana.

Izvor (naslovna fotografija):

Seffi Magriso/Euroleague Basketball via Getty Images

Ostavite komentar

Komentari (0)