test

Bruno: Iznevjerio sam saigrače, ali nije bio crveni

Standard

30/09/2024

09:39

Novi vikend, nova katastrofa Mančester junjateda – velikan sa Old traforda ovog puta je na svom stadionu poražen od Totenhema (3:0), a košmaran dan upotpunio je crveni karton kapitena Bruna Fernandeša.

“Želio sam da izađem i razgovaram sa novinarima jer sam takav, igrači su to zaslužili pošto smo ostali sa deset igrača do kraja meča. Pošto sam ja isključen, ja sam taj koji ih je iznevjerio. Tim je pokazao mnogo karaktera, borbenosti, otpora. Pokušali su, nije bilo lako”, kaže Fernandeš.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Portugalac je mišljenja da ga je sudija Kris Kavana prestrogo isključio.

“To nije bilo za crveni, barem ja tako mislim. Slažem se da je faul. Sudija je pokušao da mi kaže da je vidio jasan kontakt đonom, ali nije bilo tako. Nisam ga dodirnuo kramponima ili donjim dijelom stopala, već člankom. Da, jasan je faul. Da mi je dao žuti zbog toga što su krenuli u kontru, složio bih se, ali ne i za više od toga. To nije bio slučaj”, brani se kapiten Junajteda.

Osvrnuo se i na lošu igru prije tog isključenja.

“Mučili smo se. Forsirali smo, ali nije dobro previše žuriti. Kada su izlazili visoko, pravili smo greške, zato smo kažnjeni i nije poslije išlo kako smo željeli. Crveni karton je sve pogoršao”, zaključio je vezista ekipe sa Old traforda.

Ostavite komentar

Komentari (0)