test

FSCG: Suspendovan Zvonko Ceklić, očekujemo da policija i tužilaštvo preduzmu aktivnosti

Standard

29/02/2024

14:41

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u odnosu na dešavanja na utakmici 22. kola Meridianbet 1. CFL između OFK Mladost LOB.BET – Dečić Admiral BET, Komisija za takmičenje FSCG podnijela je Disciplinskoj komisiji predlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv igrača OFK Mladost LOB.BET Zvonka Ceklića zbog osnovane sumnje da je počinio disciplinski prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Oni navode i da je predsjednik FSCG, Dejan Savićević nadložio pokretanje istražne radnje povodom utakmice Mladosti i Dečića.

“Istovremeno, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSCG naložio je Disciplinskom inspektoru FSCG, shodno odredbama Disciplinskog pravilnika, da pokrene istražne radnje koje se odnose na predmetnu utakmicu, a sve u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti o eventualnom učešću klubova, zvaničnika klubova i drugih igrača u neregularnosti utakmice”.

Na kraju očekuju od Uprave policije i Tužilaštva da preduzmu sve aktivnosti.

“Fudbalski savez Crne Gore očekuje da i Uprava policije i Državno tužilaštvo preduzmu sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja svih okolnosti vezanih za ovu utakmicu i u svrhu toga FSCG im apsolutno stoji na raspolaganju”.

Podsjećamo, fudbalska utakmica između Mladosti i Dečića u direktnom prenosu na Drugom kanalu Javnog servisa privukla je dosta pažnje javnosti, pogotovo kod prvog gola ekipe iz Tuza, kada je odbrana domaćih naglo popustila, sa Ceklićevom reakcijom kao vrhuncem, budući da je štoper skočio u stranu i olakšao Matiću da postigne gol.

Izvor (naslovna fotografija):

FSCG

Ostavite komentar

Komentari (0)