test

Marka: Real i Bajer dogovorili transfer Virca za 2025.

Standard

09/06/2024

16:47

Španski mediji prenose da su Real Madrid i Bajer Leverkuzen dogovorili transfer Florijana Virca za sljedeću kalendarsku godinu.

Real je ostao bez njemačkog asa Tonija Krosa, koji je odlučio da ode u zasluženu fudbalsku penziju, ali bi u skorijoj budućnosti trebalo da ga naslijedi zemljak Florijan Virc.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA! 

Kako tvrdi izvor „Marke“, 21-godišnji fudbaler sredine terena će potpisati ugovor sa madridskim klubom 2025. godine. Napominje se da su dva kluba počeli pregovore prije nekoliko mjeseci. Potencijalni iznos transfera mogao bi da bude čak 150 miliona eura.

Prethodno je „Mundo Deportivo“ objavio da je Virc najveća transfer meta Barselone.

Florijan Virc je aktuelnoj sezoni 2023/24 bio jedan od najzaslužnijih za istorijske rezultate Farmaceuta, prvi osvojenu titulu Bundeslige, Kup Njemačke i finale Lige Evrope. Odigrao je ukupno 49 utakmica u svim takmičnjima, postigao 18 golova i dodao 20 asistencija.

Virc je već četiri sezone standardan član prvog tima Bajera. Srušio je brojne rekorde Bundeslige pošto je u najjačoj njemačkoj ligi debitovao sa samo 17 godina i 15 dana u maju 2020. godine.

Njegov ugovor sa Bajerom traje do ljeta 2027. godine.

Izvor (naslovna fotografija):

Profimedia

Ostavite komentar

Komentari (0)