test

Oproštaj od Dejana Milojevića: Porodica i svi igrači u suzama (VIDEO)

Standard

25/01/2024

10:08

Golden Stejt se oprostio od Dejana Milojevića uz prisustvo njegove porodice. Zaplakali su, kao i svi igrači Golden Stejta posle govora Stiva Kera. Intonirana je i himna Srbije.Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je prošle nedelje u 47. godini od posledica srčanog udara, a svi u Golden Stejtu, timu u kome je radio od 2021. godine kao pomoćnik Stiva Kera, ostali su u šoku i nisu mogli danima na teren. NBA liga je to razumjela i odložila im je mečeve protiv Jute i Dalasa, tako da su prethodne noći prvi put izašli na parket od kada nas je napustio Milojević.

Očekivano, bilo je veoma emotivno – košarkaši su nosili majice sa natpisom “Brate”, imali su poseban detalj i na dresu, a uoči meča je Stiv Ker održao potresan govor koji je sve ostavio u suzama. Takođe, pušten je poseban snimak zahvalnosti Milojeviću, intonirana je i himna Srbije, dok su u hali bili i njegovi najbliži – supruga Nataša i dvoje djece (Nikola i Maša).

Igra sudbine je bila takva da je Golden Stejt prethodne noći igrao baš protiv Atlante, kluba u kome ima i srpskih članova. Milojeviću su se tako poklonili i Bogdan Bogdanović, koji je već emotivno govorio o njemu, kao i Igor Kokoškov sa kojim je sarađivao u reprezentaciji Srbije. Obojica su govor Stiva Kera slušala s knedlom u grlu, pošto je i njih gubitak Milojevića veoma pogodio kao i sve u Golden Stejtu i Srbiji.

Podsjetimo, prethodno su svi igrači Golden Stejta gledali i scene iz Beograda gdje su se Partizan i Mega oprostili od svog nekadašnjeg igrača, odnosno trenera, a već su istakli da im je to posebno teško palo.

Izvor (naslovna fotografija):

IZVOR: TWITTER/NBCSWARRIORS/SCREENSHOT

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI