test

Rukometašice Budućnosti Bemaks danas dobijaju rivale u Ligi šampiona

Standard

27/06/2024

13:55

`Plave` u drugom šeširu.

Beč će danas okupiti rukometnu evropsku elitu – u sjedištu EHF od 17.30 časova biće upriličen žreb za grupnu fazu Lige šampiona za predstojeću sezonu, a rukometašice Budućnost Bemaksa će rivale čekati iz drugog šešira.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!

Prvi šešir čine Ferencvaroš, Vajpers, Esbjerg i Mec, u drugom su pored Budućnost Bemaksa još ĆSM BukureštKrim i Ludvisburg, u treći su svrstani branilac titule Đer, Storhamar, Nikobing, Podravka, Brest i Rapid Bukurešt, a u četvrti najslabiji Odenze Glorija.

Sistem takmičenja EHF Lige šampiona u narednoj sezoni će ostati nepromijenjen – u preliminarnoj fazi igraće se u okviru dvije grupe sa po osam timova.

Prvo kolo na programu je 7/8. septembra, a nakon razočaravajuće prošle sezone od izabranica Bojane Popović očekuju se bolja izdanja i borba za plasman u nokaut fazu.

Povezani članci

Poznati su i sastavi šešira za elitno takmičenje rukometaša. U prvom šeširu su Barselona, Magdeburg, Visla Plock, Alborg, Vesprem i PSŽ, drugi čine Fukse Berlin, Kielce, Frederisija, PIK Segedin, Nant, a u trećem su Eurofarm Pelister, Dinamo Bukurešt, Zagreb, Sporting Lisabon i Kolstad. Prvo kolo je zakazano za 11/12. septembar.

Izvor (naslovna fotografija):

ŽRK Budućnost Bemaks

Ostavite komentar

Komentari (0)