test

Simeone: Nema opravdanja za navijače, ali bili su isprovocirani

Standard

30/09/2024

10:32

Madrilenjo je donio sve – vođstvo Reala, prekid zbog navijača i gol Atletika u 95. minutu za remi (1:1).

Real je poveo u 65. minutu golom Vinisijusa, a Atletiko je do boda došao preko Huana Koree, a utakmicu je obilježio prekid, koji se dogodio u 68. minutu nakon što su domaći navijači raznim predmetima gađali Realovog golmana Tiba Kurtou.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Belgijanac, koji je u karijeri odigrao 111 utakmica za Atletiko, burno je proslavio gol Vinisijusa i gestikulirao prema domaćim navijačima. Nakon toga su ga oni zasuli upaljačima i sendvičima, sudija je poslao igrače u svlačionicu. Do navijača su otišli igrači Atletika i trener Diego Simeone, koji ih je smirio. Prekid je trajao 15-ak minuta, nakon čega je susret nastavljen.

“Ne opravdavam to što su radili i tim ljudima nije mjesto na stadionu. Ali, nekad su i učesnici utakmica krivi i morali bi da razmišljaju o tome što rade. Moraš da paziš kako slaviš gol i kako se ponašaš. Kažem, to što se dogodilo nije u redu, ali svi skupa moramo paziti na svoje ponašanje”, rekao je Simeone nakon utakmice.

Izvor (naslovna fotografija):

Atlético de Madrid/Facebook

Ostavite komentar

Komentari (0)