test

Trener Budućnosti: Vasilije Adžić ide naredne sedmice na medicinske preglede

Standard

16/02/2024

18:53

Najtalentovaniji fudbaler Crne Gore, i član Budućnosti Vasilije Adžić iduće nedjelje ide u Torino gdje će da obavi ljekarske preglede.

Adžić je već neko vrijeme bio tema domaćih i evropskih medija, za njegov potpis je bila prava “trka” između Bolonje i Juventusa, ali je na kraju “Stara dama” dobila prednost.

“Dobio je šansu da od ljeta obuče dres velikog kluba kao što je Juventus. Rekao sam mu da je to čast i privilegija, svi znamo kakvi igrači su igrali za Juve. Dobiće priliku da promoviše svoju zemlju i klub, pa čak i za mene kao trenera biće mi čast što sam ga trenirao”, rekao je Milinković.

Budućnost u nedjelju protiv Dečića otvara drugi dio sezone u Meridianbet 1. CFL.

“Malo smo čuvali Adžića na pripremama, jer treba u toku naredne sedmice da obavi ljekarske preglede i nismo željeli da rizikujemo povredu. Uzbuđen je zbog toga, to je u ljudskoj prirodi”, istakao je Milinković.

Najbolji fudbaler CFL-a za 2023. godinu, je več išao u Torino gdje je bio gost na utakmici sa Sasuolom, a nakon obavljenih pregleda potpisaće ugovor sa najtrofejnijim italijanskim klubom.

Za sada se još ne zna koliko će tačno iznositi obeštećenje za veznog fudbalera Budućnosti, ali po najavama kluba i fudbalskih insajdera iz Italije biće najveće u istoriji crnogorskog klupskog fudbala.

Mediji su ranije spominjali cifru od pet miliona eura

Izvor (naslovna fotografija):

FSCG

Ostavite komentar

Komentari (0)