test

Tvorac slovenačke istorije: Početak novog i lijepog doba za naš fudbal

Standard

26/06/2024

11:48

Istorija je ispisana – Slovenija se prvi put u istoriji plasirala u nokaut fazu nekog velikog takmičenja, a selektor Matjaž Kek iznio je utiske poslije velikog uspjeha i plasmana svoje selekcije u osminu finala Evropskog prvenstva.



“Nisam baš očekivao da ćemo proći. Pokazali smo igrom da zaslužujemo prolazak. Igrali smo protiv jednog od favorita turnira. Kroz cijeli dan osjećao sam se pozitivno. Pokazali smo mentalnu snagu. Analizirali smo ih, ali kada smo postali pasivni imali smo problema”, rekao je Kek.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!

Slovenija je treće mjesto u grupi osvojila sa tri remija. Protiv Danske i protiv Srbije završila je utakmicu 1:1, a protiv Engleske 0:0.

“Izuzetno sam ponosan na ovu ekipu. Vidjeli ste energiju koju su svi igrači dobili od svih naših navijača u prvoj utakmici i sada opet. Radujemo se, ali od sjutra se vraćamo treninzima i pripremama za sljedeću utakmicu. Imali smo tešku grupu, ali imamo vrhunsku ekipu. Jako sam ponosan na svoj tim i mislim da je ovo početak novog i lijepog doba za slovenački fudbal.”

Izvor: CdM
Izvor (naslovna fotografija):

Matjaž Kek
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Ostavite komentar

Komentari (0)