test

ŽRK Budućnost Bemax jedan od sigurnih učesnika Lige šampiona

Standard

06/06/2024

15:09

Četiri dana nakon što je Đer osvojio trofej na finalnom turniru u Budimpešti, Evropska rukometna federacija (EHF) objavila je da je Budućnost Bemax jedan od devet sigurnih učesnika EHF Lige šampiona u narednoj sezoni.

Ukupno 19 klubova prijavilo se za učešće u narednoj sezoni elitnog takmičenja, a osim Budućnosti, još osam sigurnih učesnika su: Esbjerg i Nikobing Falster (Danska), Mec (Francuska), Ludvisburg (Njemačka), FTC (Mađarska), Vajpers (Norveška), ĆSM Bukurešt (Rumunija) i Krim (Slovenija).

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!

Još 10 klubova čeka odluku EHF-a koja će biti donešena 21. juna, a nakon koje će biti poznati svi učesnici Lige šampiona.

To su Podravka (Hrvatska), Odenze (Danska), Brest (Francuska), Borusija Dortmund (Njemačka), Đer i Debrecin (Mađarska), Storhamar i Sola (Norveška), te Rapid Bukurešt i Glorija (Rumunija).

Sistem takmičenja EHF Lige šampiona u narednoj sezoni će ostati nepromijenjen – u preliminarnoj fazi igraće se u okviru dvije grupe sa po osam timova.

Žrijeb za grupnu fazu biće obavljen 27. juna u Beču.

Izvor (naslovna fotografija):

Credit: Stefan Ivanovic/www.matchlens.me

Ostavite komentar

Komentari (0)