test

Emotivan snimak: Marija Šerifović izvela sina u prvu šetnju

Standard

19/12/2023

19:41

U medijima je prije nekoliko dana kao bomba odjeknula vijest da je pjevačica Marija Šerifović dobila sina Maria, a danas je svog nasljednika izvela u šetnju.

Marija sa majkom Vericom trenutno boravi u Americi gdje se mali Mario rodio, a oni su danas izašli u prvu porodičnu šetnju.

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila video koji topi srca, a na kome se vide kolica, flašica i mali nasljednik.

Ova objava izazvala je pravu lavinu rakcija na društvenim mrežama, a Marija ne krije koliko je srećna i ponosna što se konačno ostvarila u najljepšoj ulozi.

Inače, Mario je došao na svijet početkom decembra, a trudnoću je iznijela surogat majka. Tokom cijelog procesa najveća podrška su joj bili njeni najbliži, kao i majka Verica Šerifović koja je jedva čekala da upozna svog unuka.

“Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M”, napisala je ona.

Izvor (naslovna fotografija):

Marija Šerifović ( Instagram)

Ostavite komentar

Komentari (0)