test

Budilnik na TvE: Ujutro o inicijativi prosvjetne inspekcije, pozorištu, djeci sa autizmom…

Standard

27/03/2024

21:16

Ekipa Budilnika otvara temu o inicijativi prosvjetne inspekcije koja traži od Ministarstva prosvjete nauke i inovacija izmijene zakona jer, kako tvrde, ne mogu da reaguju kada školski odbori ne postupaju po njihovim rješenjima. O tome će govoriti prosvjetna inspektorka Zdenka Grbavčević.Ostajemo u domenu obrazovanja pa o upisu prvaka i šta sve mališani prije polaska u školu treba da znaju, a kako da se u tom za njih najvažnijem trenutku postave roditelji, otkriva pedagog Radoje Novović. O daskama koje život znače govoriće PR menadzerka Crnogorskog narodnog pozorišta Zorana Kralj.

Mladi i talentovani ljudi uvijek su dragi gosti televizije E, pa za kraj Budilnika donosimo priču o talentovanoj djevojčici Jasmini Beriši, aktivistkinji za ljudska prava koja je svojevremeno nominovana za dječju nagradu za mir.

Preporučeno

O izazovima roditelja djece sa autizmom, a u susret Danu osoba sa autizmom, u Srećnom danu razgovaramo sa Ivanom Ramović i Aleksandrom Blagojević. Postoji li za djecu sa autizmom zdravstvena podrška, kakve su mogućnosti obrazovanja i uključivanja u crnogorsko društvo samo su neka od pitanja na koja tražimo odgovore. Stigloje proljeće, lijepo vrijeme, nova energija, ali i proljećni umor. Na tu temu razgovaramo sa Stelom Burzanovic, psihološkinjom.

Izvor (naslovna fotografija):

TV E

Ostavite komentar

Komentari (0)