test

DAN POSLIJE MAFIJAŠKOG ZLOČINA – Pretresi, privođenja i ispitivanje alibija više osoba, nema još traga do počinilaca…

J. Muminović

21/06/2024

09:40

Dan poslije surove mafijaške likvidacije na Cetinju, crnogorska policija i dalje nema konkretne podatke ko je juče nešto iza devet časova ujutro pritisnuo taster i aktivirao eksplozivnu napravu usmjerenog dejstva sa krošnje drveta, visine oko sedam metara – ispred teretane Sportskog centra.

U surovom zločinu, na ulazu teretane, stradali su dvojica pripadnika takozvanog škaljarskog klana –

Za sada nije poznato ko je sve učestvovao u organizaciji ovog profesionalno izvedenog ubistva – ko su nalogodavci, organizatori, logističari, ko je i na koji način napravio i postavio eksploziv, ko je motrio na žrtve i na kraju ih ubio jednim potezom na daljinskom upravljaču.

Mnogo je pitanja za pripadnik kriminalističke policije, koji su juče po nalogu Više državne tužiteljke Danke Đerić Ivanović započeli opsežnu istragu.

Ono što je osnovni pravac istrage je sumnja da su kriminalnog ubistvo izveli pripadnici suprotstavljenog kavačnog klana, sa kojim su stradali bili u sukobu.

Prema informacijama portala Standard, juče i danas u prostorijama policije u nekoliko crnogorskih gradova privedeno je i saslušano je više osoba, kojima je provjeravan alibi na jučerašnji dan, ali niko nije zadržavan. Takođe, izvršeno je nekoliko pretresa na teritoriji Cetinja i još nekoliko primorskih gradova. Za sada nije pronađen nikakav trag, koji bi mogao biti od pomoći u rasvjetljavanju ove kravave drame.

Povezani članci

Policija je juče izuzela i snimke sa video nadzora, koji se nalaze u blizini mjesta zločina, koji se od juče detaljno provjeravaju.

Podjećamo, juče su u eksploziji bombe na Cetinju poginuli pripadnici takozvanog škaljarskog klana Petar Kaluđerović (21) i Dragan Roganović (36), dok su teško ranjeni bezbjednosno interesantna osoba Taso Jovanović (46), ”škaljarac” Mihailo Borozan(29) i Desanka Vujović, koja se kao nevina žrtva slučajno zatekla na mjestu eksplozije.

Kaluđerović je poginuo na licu mjesta, dok je Roganović izdahnuo na putu do bolnice. Povrijeđeni Jovanović, Borozan i Vujović su prema posljednjim informcijama u stabilnom stanju i van žiotne opasnosti.

Izvor (naslovna fotografija):

RTCG

Ostavite komentar

Komentari (0)