test

Jutro na televiziji E: o Svjetskom danu poezije

Standard

20/03/2024

22:57

U `Budilniku` na Televiziji E govoriće se sjutra o Svjetskom danu poezije.

Šta nam poezija pruža i koliko doprinosti čovjekovom nadahnuću reći će novinarka i pjesnikinja Amra Tahirović koja obilježava i deceniju od objavljivanja svoje prve zbirke poezije. Koliko je značajan šumski ekosistem u Crnoj Gori govori podatak da je više od 60 odsto njene teritorije pod šumom, te je time ona jedna od najzelenijih u Evropi, poslije Finske, Švedske i Slovenije. Koliko građani Crne Gore čuvaju šume razgovaramo sa direktorom Agencije za zaštitu životne sredine Milanom Gazdićem.

Osvrnućemo se i na to koliko način života može uticati na naše fizičko zdravlje i koji spoljašnji faktori utiču na bolesti srca, a za kraj prenosimo atmosferu sa ovogodišnjeg Međunarodnog kulinarskog takmičenja “Biseri mora” koje se održava na Braču u Hrvatskoj.

U Srećnom danu govorimo o povezanosti u doba individualnosti sa Lidijom i Žarkom Ivanović iz OKTA psihološko savjetovanje u susret Psihomaratonu 2024. Uživajte u zanimljivim plesnim koreografijama koje su naši gosti pripremili za gledaoce TV E.

Preporučeno

Kako uspjeti u inostranstvu i napraviti zavidnu karijeru otkriva nam Danilo Božović, kojeg je Miami Times uvrstio u 10 najboljih barmena, a uživamo i u ukusima sa takmičenja “Biser Mora” koje se održavana Braču.

Izvor (naslovna fotografija):

TV E

Ostavite komentar

Komentari (0)