test

Jutro na TV E: U Budilniku o proceduri za usvajanje djeteta, Frajle u emisiji Srećan dan

Standard

21/03/2024

21:55

U Budilniku TV E saznajemo kakva je procedura koju mora da prođe jedan par da bi usvojio dijete, koliko je porodica to učinilo tokom prethodne godine, te zašto se o ovoj temi i dalje malo govori. Odgovore će dati Jelena Raičević, samostalna savjetnica u Direkciji za zaštitu djece i mladih kao i psihološkinja Maša Kljajević.Sagovornici Budilnika govoriće i o obilježavanju Dana Nacionalnih parkova, biće riječi i o zaključcima regionalnog projekta Crvenog krsta koji je posvećen starijim građanima, a od trenera ŽKK Budućnost Bemax gledaoci će saznati i da li je sve spremno za final 4 WABA ligu, koja će se ovog vikenda održati u Bemax areni. 

U Srećnom danu ćemo ugostiti Janinu Hrebičkovu, ambasadorku Republike Češke u Crnoj Gori, a između ostalog govorimo o besplatnom kursu češkog jezika i kulture na Fakultetu za crnogorski jezik i književnost.

Sa članicama grupe Frajle u susret koncertu u Podgorici pričamo o turneji, jubilarnoj godini i muzici. Otkrivamo šta nas očekuje na proljećnoj zabavi u Urbanoj bašti, a saznajte sve i o Carving – rezbarenju voća i povrća, o djeci kulinarima na takmičenju Biser mora i principima Montessori pedagogije.

Izvor (naslovna fotografija):

TV E

Ostavite komentar

Komentari (0)