test

Jutro na TvE: U Budilniku o sadnji, u Srećnim danima o mamografiji, zaštiti kućnih ljubimaca tokom proljeća…

Standard

18/03/2024

21:33

U Budilniku na Televiziji E govorimo o proljećnoj sadnji, nakon ne tako hladne zime. Da li je upravo takva zima mogla uticati negativno na poljoprivredu saznaćemo od biologa Bogića Gligorovića. A poljoprivrednici iz Bijelog Polja i Zete će ekipi Budilnika pokazati kako su se brinuli o sadnicama i šta se tokom proljeća radi u vrtu.

Govorimo o godišnjem dobu koje budi život oko nas, pa ćemo u jutarnjem programu obilježiti Medjunarodni dan lastavica i ukazati im čast što nam se uvijek vraćaju i pjesmom uljepšavaju okolinu. Iz Zelenila DOO imaće pune ruke posla u uljepšavanju parkova koje ćemo s pojavom ljepšeg vremena češće posjećivati. Do 9 sati ekipa Budilnika će vas plesom razbuditi i uvesti u svijet proljećnih čarolija.

U Srećnom danu saznajte sve o mamografiji – rak dojke je izlječiv ako se otkrije na vrijeme poručuje mr.sci.dr Sanja Čejović, radiološkinja. Detalje novog izdanja Festivala RUTA otkriva nam Dušan Kovačević, umjetnički direktor i glumac.

Preporučeno

U Srećnom danu vas vodimo i u svijet mode za djecu i na izložbu slika “Diplomatija i umjetnost” gdje će naš sagovornik biti Stefan Dimitrov, Izvanredni i Opunomoćeni Ambasador Republike Bugarske u Crnoj Gori. Govorimo i o zaštiti kućnih ljubimaca od opasnosti tokom proljeća, kao i o muzičkoj priči “Mali princ”.

Izvor (naslovna fotografija):

TV E

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI