test

Prikupljeno 4,7 tona materijala za reciklažu

Standard

19/06/2024

20:40

Radnici podgoričke Deponije, u okviru akcije recikliranja starih udžbenika u osnovnim školama u Crnoj Gori, u utorak su prikupili 4,7 tona materijala za reciklažu, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

Iz tog Vladinog resora su naveli da je materijal za reciklažu prikupljen u okviru akcije “Znanje nije za bacanje – Reciklirajmo udžbenike“.

MPNI, u saradnji sa preduzećem Deponija i Udruženjem Roditelji, organizovalo je akciju recikliranja starih udžbenika u svim osnovnim školama u Crnoj Gori, sa ciljem podizanja svijesti o značaju recikliranja i očuvanja životne sredine među učenicima, nastavnicima i roditeljima.

„Radnici Deponije u obilazak škola krenuli su u utorak i tom prilikom prikupili 4,7 tona materijala za reciklažu“, kaže se u saopštenju.

Povezani članci

Navodi se da Deponija nastavlja sa aktivnostima do 25. juna, do kada je predviđeno da cjelokupan reciklažni materijal bude prikupljen, a u zavisnosti od količine biće opremljeno dvorište jedne ili više osnovnih škola u Crnoj Gori.

Ostavite komentar

Komentari (0)