test

(VIDEO) Injac: Nova priključni put u Zelenici u završnoj fazi, gradi se na više lokacija

Standard

03/04/2024

10:36

Imala sam priliku da obiđem Bulevar Zetskih vladara, tamošnji radovi su jedna od kritičnih tačaka koje smo uvrstili u program unapređenja saobraćajne infrastrukture u Podgorici, kazala je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac.

“Zaodovoljstvo mi je što se pokazalo da u našem preduzeću “Putevi” imaju znanja, kapaciteta i volje da realizuju ovakve projekte. Očekujemo da ova priključna saobraćajnica bude brzo puštena u saobraćaj i to pozitivno utiče na više stvari, posebno na bezbjednost u ovom dijelu grada”, kazala Injac. 

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, u pitanju je priključni put u Zelenici, čijim puštanjem u sabraćaj će biti stvorena bolja veza sa naseljem, uz pozitivan efekat na bezbjedonosni aspekt ovog dijela grada.

Osim toga, Injac je sa direktorom “Puteva” Radošem Zečevićem obišla i gradilište na kružnom toku kod Dekar pumpe, gdje će radovi biti završeni u narednih nekoliko dana.

“Ovu lokaciju smo obišli prije nekoliko nedjelja i napravili plan koji je realizovan efikasno i u kratkom roku kao rezultat rada Sekretarijata za saobraćaj i “Puteva”. Nakon toga, a prateći dinamički plan, otpočećemo radove u Piperima sanirajući nekoliko putnih pravaca. Sve ono što radimo ukazuje na to koliko smo posvećeni građanima i onome za šta smo se zalagali prilikom preuzimanja vlasti, a to je da afirmišemo rad i posvećenost rezultatima koji im donose konkretne benefite”, zaključila je Injac.

Izvor (naslovna fotografija):

Glavni grad Podgorica

Ostavite komentar

Komentari (0)