test

(VIDEO) Mašković: PES da promijeni ime u Slavica sad

Standard

29/03/2024

22:50

Zbog imenovanja Slavice Ilinčić za direktoricu NB `Radosav Ljumović` predložio sam pokretu Evropa sad da promijene ime partije u SLAVICA SAD i da organizuju koncert Breskvice da im zapjeva `gnezdo orlovo` jer je to jedino prikladno u odnosu na trenutna događanja u biblioteci, kazao je odbornik Socijaldemokrata Miloš Mašković.

On je na današnjoj sjednici gradskog parlamenta istakao da je Ilinčić oličenje svega onoga što biblioteka ne bi trebala da bude.

„Očigledno je da je Iličnčić najbolji kadar nove vlasti jer nakon svih primjedbi opozicije niko nije našao za shodno je razriješi sa funkcije. Uprkos činjenici da je ona tamo nezakonito imenovana jer nema dovoljan broj godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama“, istakao je Mašković.

Kazao je i da je za njega porazno da na čelu biblioteke u Glavnom gradu bude osoba koja kovid liječi duvaskim dimom i kojoj je zaštitni znak spaljena NATO zastava.

„To je u vrijednosnom smislu veoma problematično. Ali ono što još više zabrinjava jeste da će za njeno imenovanje u punom mandatu izabreti ljudi iz partije koja se zove Evropa sad“, rekao je Mašković. 

Izvor (naslovna fotografija):

Miloš Mašković
Privatna arhiva

Ostavite komentar

Komentari (0)