test

URA: Spajić danas donosi odluku o najvećem poskupljenju struje u posljednjoj deceniji

Standard

28/11/2023

11:38

Milojko Spajić u kampanji za parlamentarne izbore je obećao građanima povećanje plata i penzija istovremeno najavljujući i bankrot Crne Gore. Odmah nakon formiranja Vlade krenuo je u sprovođenje onoga što nije obećao građanima, a što će ispuniti već danas, a to je najveće povećanje cijene struje u posljednjoj deceniji, što predstavlja klasičnu prevaru građana, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

“Najavu povećanja cijene struje ministar energetike i rudarstva Saša Mujović pokušao je da opravda, u stilu Mila Đukanovića, sa porukom građanima, da struja nije luksuz. Povećanje cijene električne energije impliciraće i rast ostalih roba i usluga, a samim tim i još veći teret na budžet građana”, naveli su iz GP URA. 

Dodaju da Vlada Dritana Abazovića nije uvećala cijenu električne energije niti za jedan jedini cent “uprkos ekonomskoj krizi izazvanom koronom i ratom i rastom cijena električne energije svuda u svijetu, a u potpuno finansijski stabilnoj situaciji gdje će Crna Gora završiti 2023. godinu sa suficitom Spajićeva Vlada povećava cijenu električne energije”.

Izvor (naslovna fotografija):

Izvor: GP URA

Ostavite komentar

Komentari (0)