test

Budva: Zbog prevare će krivično odgovarati dvije osobe, iznajmili vozilo rent-a-car koje nisu vratili

Standard

10/07/2024

14:04

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva, podnijeli su krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog krivičnog djela prevara.

“Naime, krivično će za ovo djelo odgovarati A.K (28) iz Pljevalja i R.Lj. (43) iz Nikšića. Oni su, kako se sumnja, u namjeri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, lažnim prikazivanjem činjenica, pričinili štetu oštećenom u iznosu od oko 10.000 eura.”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

“Dakle, A.K. je, nakon dogovora sa R.Lj., iznajmio putničko motorno vozilo marke Renault Clio od jednog privrednog društva iz Budve, uz obavezu i dogovor da će vozilo vratiti u roku od 24 sata. Međutim, vozilo nije vratio već zadržao i dao na korištenje R.Lj. Tako su ove dvije osobe dovele u zabludu odgovornu osobu ovog privrednog društva iz Budve, a potom ga održavali u zabludi da će navedeno vozilo vratiti, što do danas nijesu učinili, na koji su način su oštećenom pričinili štetu u iznosu od oko 10.000 eura.”, zaključuju iz policije

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija; Uprava policije

Ostavite komentar

Komentari (0)