test

(VIDEO) Milošević: Roganović stigao u bolnicu bez znakova života, Jovanoviću se bore za život u KCCG

Standard

20/06/2024

11:34

Pokušali smo da ga vratimo u život ali nijesmo uspjeli, rekao je Milošević objašnjavajući da je jedan od stradalih dovezen u bolnicu bez znakova života.

Doktor Predrag Milošević, ispred cetinjske Bolnice Danilo I obratio se medijima sa informacijama o eksploziji koja se jutros u 09:10 časova dogodila ispred Sportskog centra.

“Eksplodirala je auto-bomba koja je povrijedila šest osoba. Od toga, Dragan Roganović je stigao u bolnicu bez znakova života, sa krvarenjem visokog stepena. Pokušali smo da ga vratimo u život ali nijesmo uspjeli”, rekao je Milošević, prenosi Antena M.

Dodao je da je jedna osoba transportovana u KCCG.

“Pacijent Jovanović je u sali i borimo mu se za život, povrede su teške. Borozan je krvario, ali je krvarenje zaustavljeno i on je u stabilnom stanju prebačen u KCCG. Drugi pacijent je starija žena koja se tu slučajno našla, a koja je sada u stabilnom stanju. Ostali ranjeni su privatnim automobilom odvedeni u KCCG. Jedan pacijent je teško povrijeđen i još mu se bore za život”, naveo je on.

Podsjećamo, u eksploziji su stradale dvije osobe, Petar Kaluđerović i Dragan Roganović.

Iz Uprave policije, jutros je Portalu Standard prvo potvrđeno da je stradao Kauđerović. Nakon toga saopštili su da je povredama podlegao i Roganović.

Izvor (naslovna fotografija):

screenprint/ mediabiro

Ostavite komentar

Komentari (0)