test

Milović dao iskaz u SDT-u povodom slučaja Do Kvon

Standard

02/02/2024

13:24

Ministar pravde Andrej Milović je danas u svojstvu podnosioca krivične prijave u slučaju Do Kvon dao iskaz u Specijalnom državnom tužilaštvu.“U SDT sam podijelio sve informacije o predmetnom slučaju kojima raspolažem, a u cilju doprinosa istrazi i pravičnom rješenju ovog veoma bitnog slučaja”, naveo je Milović na Tviteru.

Milović je juče na sjednici Ustavnog odbora kazao da će na saslušanju o slučaju Do Kvon dovesti lice koje će svjedočiti ko je prebačio Do Kvona preko granice.

“Čovjek je spreman da svjedoči a znate na koga mislim. Bilo je 10 ljudi gdje ste Vi rekli ko ga je prebačio preko granice i u kojem autu. Sviđa mi se što se pocrvenjeli”, kazao je juče Milović.

Takođe je istakao da se nijesu stekli uslovi da se donese odluka o izručenju južnokorejskog državljanina Do Kvona zato što je taj postupak vraćen Višem sudu i čeka se odluka tog suda.

“Informisani smo i da postoji određena istraga u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) i u komunikaciji sa SDT-om moramo da vidimo da li su sve radnje preduzete po pitanju Do Kvona, jer ukoliko nijesu, moramo sad čekati da vidimo da oni odrade svoj dio posla”, dodao je Milović.

Izvor (naslovna fotografija):

Andrej Milović

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI