test

Nastavlja se pretres kuće Vlada Ivanovića; Advokat Milošević: Predmet interesovanja SPO su sanitarije i fakture, sve je transparentno

Standard

13/06/2024

12:04

Pripadnici crnogorskog Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) po nalogu Višeg suda u 11 sati nastavili su pretres kuće Vlada Ivanovića u elitnom podgoričkom naselju Gorica.

Pretres kuće na Gorici koja je u vlasništvu Vladana Ivanovića je nastavljena danas u 11 časova.

Desetak pripadnika Specijalnog policijskog odjeljenja počelo je juče poslijepodne pretres, koji je prekinut kasno sinoć zbog toga što taj objektu u izgradnji i po mraku nije bilo osnovnih uslova za njegov nastavak. 

Advokat Ivanovića, Marko Milošević koji je prisustvovao pretresu saopštio je da je nezakonit, i ustvrdio da se u kući ne može naći ništa, te da su svi predmeti u kući uredno kupljeni. 

“Predmet interesovanja SPO, kao što sam i juče  rekao su sanitarije, česme, namještaj…. Službenici SPO upoređuju fakture. Vrše popis onog što je zatečeno, šta je ugrađeno a šta nije… Vlasnik kuće Vladan Ivanović i danas pomaže i time što ukaže na koji predmet se odnosi određena faktura, skraćuje vrijeme pretresa koji bi sigurno danima trajao” kazao je advokat Marko Milošević.

Advokat Milošević je za portal Dan kazao da je juče završeno 80 odsto pretresa pomenutog objekta i da očekuje da će kroz odrpilike tri sata SPO završiti ove aktivnosti.

Naglasio je da je i danas, kao i juče, od strane vlasnika kuće sve transparentno pokazano službenicima SPO.

“Pripadnici SPO kao da vrše popis stvari i porede da li je stiglo sve što je poručeno ili nije, ili ima nečeg što je višak”,  smatra advokat Milošević.

Izvor: M portal/ Dan
Izvor (naslovna fotografija):

M portal

Ostavite komentar

Komentari (0)