test

Piperović: Abazović “ocirkusio sudnicu”, po prvi put su me pretresali

Standard

08/12/2023

15:14

U Ulcinjskom Osnovnom sudu danas je održano suđenje po tužbi bivšeg službenika Uprave policije Zorana Lazovića protiv bivšeg premijera Dritana Abazovića.Branilac Zorana Lazovića advokat Zoran Piperović kaže da je Abazović ”ocirkusio sudnicu kao što je ranije i Crnu Goru”, i da se na sudnici najmanje pričalo o navodima koje je Abazović uputio Lazoviću i Uboviću.

“Mi smo došli do Skaj aplikacije one koje imate priliku da čitate u jednom dnevnom listu i traženo je da dostavimo još Skaj aplikacija za Lazovića, Ubovića i Mijajlovića. Nemamo ništa protiv, ali sam pitao sudiju kakve to veze ima sa ova dva navoda kratka koja je Abazović uputio Lazoviću, sud je odlučio da će da odluči do narednog ročišta koje je 16. februara”, kaže Piperović.

Piperović je istakao da se mu se po prvi put u advokatskoj karijeri pri ulasku u sudnicu pretresala advokatska tašnu i dodaje da je javno pitao ministra Šaranovića i direktora policije Terzića ko je to naredio.

“Pored mene su ušli i dva njegova advokata sa tašnama, niko nije njima otvara tašne mada pretpostavljaju ako su sa njim neće mu ništa a pošto ja zastupam Lazovića mogu da mu naštetim”, dodaje advokat Piperović za Antenu M.

Izvor: Antena M
Izvor (naslovna fotografija):

Zoran Piperović

Ostavite komentar

Komentari (0)