test

Pogledajte momenat kada specijalci utrčavaju u hotel Podgorica i udaraju jednog od prisutnih (VIDEO)

Standard

21/07/2023

15:32

O brutalnosti upada pripadnika Protiv-teroristička jedinica policije tokom današenje racije u Hotelu 'Podgorica' njabolje govore slijedeći snimci na kojima se vidi da ulaze u hotel bez ikakvog naloga i upozorenja, napadaju jednog od gosta koji je stajao u blizini ulaza i telefonirao, grubo ga udarajući i obarajući na pod.

Jasno je da pripadnici PTJ namjerno maltretiraju goste i osoblje postupajući sa njima kao teškim kriminalcima.

Grupa naoružanih i maskiranih pripadnika PTJ, upala je oko 12.30 časova u prostorije Hotela Podgorica. Od trenutka kada su ušli u hotel počeli su maltretiraju goste, bacaju ih sa stolica i naređuju da legnu na pod kao da su kriminalci u pitanju. Kada ih je direktor hotela Bojan Madžgalj upitao o čemu se radi i njega u grubo odgurnuli i bacili na pod.

Policija je juče prilikom pregleda zgrade kod hotela Podgorica pronašla i oduzela startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica i 430 zaštitnih pamučnih maski za lice.

Ostavite komentar

Komentari (0)