test

Pucnjava u mjestu Meterizi, ubijen Radovan Marković

Standard

03/04/2024

19:28

Danas je oko 18.40 časova u mjestu Meterizi, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, došlo do pucnjave kojom prilikom je Radovan Marković (29) zadobio smrtonosne povrede, od kojih je preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

Kako Portal Standard saznaje Marković je pronađen, pored zapaljenog vozila, u besvjesnom stanju sa prostrelnim ranama, od kojih je par sati kasnije preminuo u Kliničkom centru.

Prema sumnjama istražiteljima vjerovatno se radi u ubistvu, a policija traga za dvojicom mladića, koja su prema navodima očevidaca, pobjegli sa lica mjesta automobilom.

“U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja. Prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života”, kaže se u saopštenju.

Kažu da je to sve što mogu saopštiti u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja.

“Policija je na licu mjesta, te se preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i rasvjetljavanja događaja o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena, navodi se u saopštenju policije.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)