test

Uhapšen Zećanin: Oduzeto oko 30 kg marihuane, 650 g kokaina, 11.400 eura i telefon sa “kripto” zaštitom

Standard

03/04/2024

08:59

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge su juče zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti ''Centar'', preduzimajući proaktivne aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, uhapsili R.P. (30) iz Zete kod koga je pronađena marihuana, kokain i veća suma novca, i na taj način spriječili dalju uličnu distribuciju narkotika.Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, shodno naredbi, nadležnog sudije, izvršili su pretres dva objekta stanovanja u Podgorici, kao i dva vozila, koje koristi R.P.

“Pretresom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 30 kilograma, praškasta materija za koju se sumnja da je kokain, težine oko 650 grama, novac u iznosu od 11.400 eura, a za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i četiri mobilna telefona od kojih jedan sa kripto zaštitom”, navodi policija.

Od osumnjičenog su oduzeta i dva vozila radi dalje provjere.

“Preduzetim aktivnostima spriječena je dalja distribucija opojne droge kokain putem ulične prodaje i krijumčarenje marihuane”, dodaje policija.

Izvor (naslovna fotografija):

Uprava policije

Ostavite komentar

Komentari (0)