test

Nit’ si vino, nit’ rakija

Standard

18/04/2024

13:14

Piše: Marko Bulatović

Činjenica da su SDT i SPO provjeravali kvalitet vina i rakije Zorana Lazovića uvela je nove standarde u tužilačkim istragama ne samo u Crnoj Gori nego i mnogo šire.

Švajcarska bi nam pozavidjela, a Japanci već planiraju masovna samoubistva jer ih je zasijenio crnogorski moral i etika. Senzacija.

Eliot Ness sa Ali Express-a zaplijenio je i naoružanje bivšeg pripadnika bezbjedonosnog sektora očekujući šta? Da će naći nelegalno oružje ili oružje sa kojim je izvršeno neko sky krivično djelo… Kakva budalaština. Pretresaju stanove i kuće jer se u njima nalazi neki nepobitan dokaz? Nemojmo.

  1. avgusta su se oslobodioci zarekli da će pohapsiti sve. Nema veze da li je neko kriv ili nije, da li ima utemeljenja ili do sada jedne pravosnažne presude, bitno je da se hapse crnogorci. Hapse se ljudi koji su bili na svim skupovima od 30. avgusta protiv one, ali i ove lakrdije od vlasti, biznismeni i nekadašnji borci protiv kriminala. A ko ih hapsi? Hapsi ih srbijanski državljanin na čelu crnogorske Skupštine. Četnički vojvoda transformisan u evropejca prvog reda – ALO!?!

Makeover vrijedan MTV produkcije.

Od 2006. godine do ovamo, sam u toku svih izbornih kampanja, izuzev poslednje, slušao priču kako će nam neko oteti opet stečenu državu. Na momente mi je ta “poruka” zvučala kao otrcana podštapalica u nedostatku efektivne strategije za pobjedu. Nijesam vjerovao da je neko toliko dalekovid i da neko može da pretpostavi da će se Crnogorci, svjetski nosioci čojstva i junaštva, prodati za 150 eura. E pa prodali su se, a pare su im devalvirale pa sad nemamo ni države ni para.

Bravo kreteni!

Stavovi izraženi u ovoj kolumni ne odražavaju nužno uređivačku politiku portala Standard.

Izvor (naslovna fotografija):

Marko Bulatović

Ostavite komentar

Komentari (0)