test

Anđušić: NSD godinama plaća saradnike i udomljava ih u javna preduzeća, nanijeli su milionsku štetu budžetu

Standard

20/06/2024

16:48

Činjenica da je Vladan Dobrosavljević, višegodišnji savjetnik Andrije Mandića i istoričar po profesiji, tri godine angažovan u Aerodromima Crne Gore i da je na račun ugovora sa tim preduzećem do sada na svoj privatni račun inkasirao oko 30.000 eura, , poručuje poslanik DPS Mihailo Anđušić. sugeriše da NSD plaća svoje saradnike tako što ih udomljava u javna preduzeća, a oni za uzvrat rade direktno za ovu stranku ili promovišu njenu politiku, poručuje poslanik DPS Mihailo Anđušić.

“Sve ovo sugeriše da NSD plaća svoje saradnike tako što ih udomljava u javna preduzeća, a oni za uzvrat rade direktno za ovu stranku ili promovišu njenu politiku”, poručuje on.

Cijela javnost svakodnevno svjedoči, prema njegovim riječima, kako su javna preduzeća uništena stranačkim zapošljavanjima, da se pojavljuju dokazi da se ugovorima za izmišljene poslove, ljudima koji uopšte ne dolaze na posao niti bilo šta rade, već četiri godine štete budžetu milionima eura. 

“Prije dvije godine obavjestili javnost i nadležne organe, pozivamo tužilaštvo da se ohrabri i napokon reaguje na nedjela trenutne vlasti”, rekao je on.

Anđušić poručuje da se ne čeka tuzilaštvo, već da se formalno pokrene procedura i podnese krivična prijava.

Povezani članci

Izvor (naslovna fotografija):

foto: dps

Ostavite komentar

Komentari (0)