test

Anđušić o hapšenju Dabetića: Ko će u Vladi i resornom ministarstvu podnijeti odgovornost za ovako nešto?

Standard

27/09/2024

15:00

Ko će u Vladi i resornom ministarstvu podnijeti odgovornost za ovako nešto, upitao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić, komentarišući hapšenje glavnog urbanističkog inspektora za južnu regiju Rada Dabetića.

“Evo primjera kako je to bilo nekad u “zarobljeno” vrijeme, a kako je nakon “oslobođenja”. Pritom, ex ministar Radulović je podnio ostavku za slučaj koji gotovo da nije uporediv. Nije teško primijetiti da nikome od vrlih moralista i kritičara nije problem što danima unazad ovakve stvari rade ljudi koji su na izbornim listama političkih subjekata i koji su ugledni aktivisti i funkcioneri partija”, saopštio je Anđušić u objavi na mreži X uz fotografiju medijske objave kada je ministar Pavle Radulović 2019. godine podnio ostavku zbog snimka sa navodnim reketiranjem.

Zamislite, kaže, dan u kome bi neko iz DPS-a bio uhapšen sa ličnim kartama, napravio više krivičnih djela kojima svjedočimo, na svega par dana do izbora.

“Znam, o tim aferama bi se pričalo punu jednu deceniju. Nego, siguran sam da ovo dobro vide oni koji trebaju da vide”, zaključio je Anđušić.

Izvor (naslovna fotografija):

Mihailo Anđušić

Ostavite komentar

Komentari (0)