test

Borovinić Bojović: Nema partijskog zapošljavanja, lokalna vlast u Podgorici stabilna

Standard

13/12/2023

12:31

Osam mjeseci nakon stupanja na dužnost, predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović kaže da se intenzivno i dinamično radi na svim nivoima gradske uprave. Negira da postoje partijska zapošljavanja i poručuje da su odnosi između konstituenata vlasti odlični.

Rekla je da je gradonačelnica Podgorice, Olivera Injac neko koga “izuzetno cijeni”.

“Ne sada, otkad smo u lokalnoj vlasti, nego i mnogo ranije iz perioda jednog izuzetno teškog vremena, kada smo bile koleginice u 42. Vladi, sa njom sam uvijek imala izuzetno dobre i mogu slobodno reći prijateljske odnose i to je tako do dana današnjeg i sigurna sam da će tako i ostati”, kazala je Borovinić Bojović u emisiji “Link”.

Što se tiče drugih konstituenata vlasti, smatra da je taj model jako dobar.

“Sveobuhvatan je, prosto na nivou lokalne vlasti u Podgorici pokazano je da ta heterogenost može biti samo zapravo benefit, a ne nikako na štetu građana i građanki i mogu da kažem da je u ovom trenutku lokalna vlast u Podgorici stabilna, da funkcioniše kako treba i da se zasniva na principu dogovora i prosto procesa koji je samo podređen kvalitetu života građana, ničemu drugom. Ne političkim interesnim ili bilo kojim drugim relacijama”, kazala je Borovinić Bojović.

Povezani članci

Izvor: RTCG
Izvor (naslovna fotografija):

Jelena Borovinić Bojović; RTCG

Ostavite komentar

Komentari (0)