test

DPS: Hapšenje odborničkog kandidata sa liste KZB potvrdilo korupcionaški karakter vlasti, Radunović da podnese ostavku

Standard

27/09/2024

14:14

Hapšenje Rada Dabetića, glavnog urbanističkog inspektora za južnu regiju, potvrdilo je korupcionaški karakter aktuelne parlamentarne većine i ove vlasti, ocijenili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Bez želje da presuđujemo i poštujući pretpostavku nevinosti Dabetića, ipak i ovaj slučaj dokazuje da je aktuelna većina ogrezla u korupciju koja se najbolje vidi kroz poslovanje Rudnika uglja, Cedisa i ukupno energetskog sektora kao i kroz brojne sumnje koje su pratile tender za škode, nabavku brodova za potrebe Vojske Crne Gore itd”, naveli su iz partije u reagovanju.

Kada se tome doda jučerašnje hapšenje za kupovinu ličnih karata za potrebe stranaka vlasti, prema njihovim riječima, jasno je da je aktuelna Vlada “u potpunosti ogrezla u goli kriminal radi opstanka na vlasti i nastavka daljeg pustošenja države”.

“Finalno, s obzirom na činjenicu da je Dabetić nedavno imenovan na ovu poziciju od strane aktuelnog ministra, pozivamo Slavena Radunović da zbog objektivne i političke odgovornosti podnese ostavku kako bi se pokazao odgovoran odnos prema institucijama”, poručili su iz DPS.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)