test

Gluščević: Dan nezavisnosti 2025. Budva će dočekati sa novom vlašću, koja poštuje državu i njene najznačajnije datume

Standard

21/05/2024

14:10

Umjesto da smo u susret 21. maju, svi okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, u Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine politike koja je služila drugim državama i pokrivala se tuđim zastavama, ističe Gluščević kandidat za odbornika liste `Budva može bolje`.

“Ko god je danas došao u Budvu, ni po čemu ne može da zaključi da naš grad obilježava jedan od najznačajnijih datuma u novijoj istoriji – Dan nezavisnosti Crne Gore. O odsustvu poštovanja države od strane lokalnih vlasti, govore budvanske ulice i trgovi, đe nema državnih zastava, iako je bilo najavljeno da će biti istaknute”, saopštio je Igor Gluščević, kandidat za odbornika liste “Budva može bolje”.

Umjesto da smo u susret 21. maju, svi okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, u Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine politike koja je služila drugim državama i pokrivala se tuđim zastavama, ističe Gluščević.

“A obećali su da će biti dobri domaćini koji će pomoći Budvi da krene naprijed i da prevaziđe podjele. Zahvaljujemo im, nijesu pomogli, i zbog toga će biti kažnjeni na predstojećim izborima.

Na kraju, mi obećavamo da će Dan nezavisnosti 2025. Budva dočekati okićena državnim zastavama Crne Gore i sa vlašću koja iskazuje poštovanje prema sopstvenoj državi”, poručuje Gluščević.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: DPS

Ostavite komentar

Komentari (1)

Goka

21 May. at 14:35

Budva postala zastidje od grada ne postuju svoju kucu ni svoju Drzavu!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪