test

Mandić i Mikijelj posjetili Vladu Srbije s ciljem jačanja bratskih, turističkih i poslovnih veza

Standard

22/10/2024

19:00

Članovi delegacije predsjednika Skupštine Crne Gore, Andrije Mandića, posjetili su Vladu Republike Srbije s ciljem, kako su istakli, jačanja bratskih, turističkih i poslovnih veza između Crne Gore i Srbije.

U delegaciji su bili Mladen Mikijelj, nosilac liste “Za budućnost Budve – Budva mora naprijed”, i Bojana Pićan, poslanica u Skupštini Crne Gore i kandidatkinja za odbornicu u SO Budva.

FOTO: Za budućnost Budve

Razgovarali su o mogućim modalitetima buduće saradnje, naglašavajući zajednički cilj jačanja regionalnog razvoja kroz zajednički angažman.

“Čast mi je bila razgovarati sa premijerom Milošem Vučevićem i njegovim saradnicima. Prenio sam najljepše pozdrave iz Budve i istakao važnost intenziviranja saradnje u oblasti turizma i saobraćaja. Naši odnosi moraju se razvijati i napredovati kako bismo stvorili nove mogućnosti za zajednički prosperitet”, istakao je Mladen Mikijelj.

Ova posjeta, ističe, predstavlja važan korak naprijed ka jačanju veza između država, a očekuje da će rezultirati konkretnim projektima koji će koristiti građanima.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: Za budućnost Budve

Ostavite komentar

Komentari (0)