test

Mugoša: Podgorica može postati grad za primjer poslije 29. oktobra

Standard

19/09/2024

22:55

Boris Mugoša, nosilac liste ''Evropski savez - Podgorica za primjer'', istakao je tokom kampanje jedinstvenu političku ponudu koja uključuje nepartijske ličnosti s visokim profesionalnim integritetom. Naglasio je potrebu za dijalogom, razumevanjem i pristojnošću u vođenju grada.

Mugoša istiće je da je dijalog, razum i pristojnost temelj njegove politike, ali i života uopšte.

“Danas Podgorica nije grad za primjer, ali nadam se da će poslije 29. oktobra Podgorica biti grad koji će pružiti dostojanstvemne uslove za život najstarijim sugrađanima”, istakao je Mugoša.

On je pozorio da Podgorica “tone sve dublje” pod trenutnom upravom, ali je ponudio konkretna rješenja za oporavak grada. Njegov program predviđa unaprjeđenje lokalne infrastrukture, izgradnju podzemnih garaža, i reformu socijalne politike.

“Predvidjeli smo besplatnu užinu i vrtić za sve porodice koje teško žive. Podgorica mora da bude centar kulturnih dešavanja, a ne da bude na periferiji istih”, kaže Mugoša.

Ističući značaj predstojećih izbora 29. septembra, Mugoša je ocjenio da je to prilika koja se ne smije propustiti.

“Aktuelna vlast ne za prethodnih godinu i po pokazala nesposobnost  na mnogim poljima. Moj programski okvir je poznat i onaj koji može da se kreće u tom okviru je dobrodošao u potencijalnu koaliciju”, istakao je Mugoša.

On je ocijenio da većina građana ne želi da u naredne četiri godine svjedoče haosu, već prosperitetnu Podgoricu.

“Obraćam se apstinetima o onima koji nijesu zadovoljni dosadašnjim izbornim odlukama da glasaju za nas, jer ćemo mi mijenjati Podgoricu na bolje”, istakao je on.

Izvor (naslovna fotografija):

Gradska TV

Ostavite komentar

Komentari (0)