test

Obradović – Sojat: Nastavak uspješne saradnje

Standard

19/04/2024

15:56

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore Novica Obradović primio je danas u posjetu šefa sekretarijata Inicijative za Integrisano upravljanje unutrašnjom bezbjednošću (IISG) Agrona Sojatia.

“Sastanak je bio prilika da se potvrdi učešće Ministarstva unutrašnjih poslova u Inicijativi, kao i da Sojati predstavi novosti u organizovanju rada Inicijative u narednom periodu”, navodi MUP.

Obradović je izrazio zadovoljstvo što je IISG prepoznao posvećenost i ozbiljnost u radu Ministarstva unutrašnjih poslova, te iskazao uvjerenje da će ova saradnja u skorijem vremenu dovesti do još značajnijih rezultata, koji će Crnu Goru potvrditi kao lidera u evropskim integracijama.

Agron Sojati se zahvalio na prijemu, istakao da je sekretarijat IISG spreman da pruži pomoć u radu predstavnika Ministarstva i ocijenio da je dosadašnja saradnja zalog za buduće zajedničke uspjehe.

Delegacija IISG je nakon sastanka sa državnim sekretarom Obradovićem obavila tematske razgovore sa novim kontakt tačkama Ministarstva unutrašnjih poslova za oblasti – borbe protiv terorizma, organizovanog kriminala i sigurnosti granica.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: MUP

Ostavite komentar

Komentari (0)