test

Rakočević: Nećemo prihvatiti pregovore sa partijama koje su u Vladi Crne Gore

Standard

03/10/2024

21:08

Nikola Rakočević, poslanik DPS, gostujući u emisiji Načisto na TV Vijesti kazao je da je do dogovora oko formiranje vlasti moguće doći.

“Sve partije su se vrlo jasno izjasnile i građanima predstavile svoju platformu… Politčke partije koje tvore Vladu Crne Gore i koje su imale većinu u glavnom gradu ostale su u manjini. Partije koje su bile protiv vladinih partija u glavnom gradu su došle do 57, 58 odsto…”, rekao je Rakočević. 

Dodao je da će ukoliko do DPS dođe neki poziv da će prihvatiti  razgovore.

Rakočević je rekao da neće prihvatiti pregovore sa partijama koje su u Vladi Crne Gore.
 
Da može doći do dogovora saglasna je i Dragana Kažanegra Stanišić iz Demokratske Crne Gore. 

“Do dogovora je uvijek moguće doći. Svađe, razmirice, teške riječi upravo su dovele do ovakvog rezultata i ovakve izlaznosti. Građani su osudili takvu vrstu retorike”, rekla je Kaženegra Stanišić. 

Poslanica pokreta URA, Ana Novaković Đurović, istakla je svoje mišljenje o proteklim izborima.
 
“Dobro je da su još jedni izbori u nizu prošli u fer i demokratskoj atmosferi. Nekih prigovora ima, ali bih rekla da Crna Gora ide u pravcu demorkatskog razvoja. Niska izlaznost poruka koju treba sve da zabrine. Vjerujem da do dogovora može doći i svi smo izašli na ove izbore sa jasnim obećanjima i da ćemo se svi držati toga. Ako sve bude principijelno i jasno, dogovor je moguć”, rekla je Ana Novaković Đurović, poslanica pokreta URA. 

Izvor: TV Vijesti
Izvor (naslovna fotografija):

Screenshot, TV Vijesti

Ostavite komentar

Komentari (0)