test

POTVRĐENO PISANJE STANDARDA: Saša Mujović nosilac liste PES-a i Demokrata na izborima u Podgorici

Standard

27/08/2024

22:00

Portal Standard je ranije danas pisao da bi aktuelni ministar energetike Saša Mujović mogao biti nosilac liste Pokreta Evropa sad na predstojećim izborima u Glavnom gradu. Večeras je premijer Milojko Spajić potvrdio da će Mujović zaista predvoditi izbornu listu u Podgorici.

“Imali smo jedan fantastičan Glavni odbor, bili smo jednoglasni i vrlo je bitno da kažemo, da se radujemo izbornim rezultatima, već unaprijed mogu da kažem, u tri opštine. U Podgorici, Kotoru i Budvi, gdje su raspisani lokalni izbori. Sa velikom energijom, sa velikim entuzijazmom, sa sjajnim programima, idejama, sa sjajnim ljudima ulazimo u tu izbornu trku i stvarno je velika čast biti dio ovog tima “, kazao je Spajić.

Očekujem da Podgorica dobije zdravu i dobru vlast, da nastavimo putem razvoja ovoga grada, da Podgorica postane evropska metropola, kazao je Mujović.

“Mi smo kao Pokret Evropa sad uradili sve, da stvorimo sve preduslove za to, da jednostavno napravimo jedan koalicijski savez za koji koji smatramo da ima kapacitet da donese boljitak gradu. Imam veliku čast da budem nosilac te liste. Daću sve od sebe da dam doprinos u tom procesu “, poručio je Mujović.

Podsjećamo, na današnjim sjednicama Glavnog odbora Pokreta Evropa sad i Predsjedništva Demokrata jednoglasno je odlučeno da se predloži koalicioni nastup ove dvije stranke na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, Budvi i Kotoru.

U Podgorici će izbornu listu predvoditi kandidat Pokreta Evropa sad, odnosno Saša Mujović.

U Budvi i Kotoru nosioci lista biće kandidati Demokrata.

Izbori u Podgorici i Kotoru zakazani su za 29. septembar, dok će građani Budve na birališta izaći 17. novembra.

Izvor: DAN/CDM
Izvor (naslovna fotografija):

Dobrilo Malidžan

Ostavite komentar

Komentari (0)