test

Todorović: Parking za OSI populaciju u Kotoru za njih je postao – nova barijera

Standard

22/09/2024

14:24

Naspram više problema koji zaokupljaju pažnju građana Kotora, a koji su u posljednjem periodu postali još složeniji, gotovo su u sjenci situacije koje pogađaju malobrojnije kategorije stanovništva, saopštio je kandidat za odbornika sa liste ,,Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov'' Miloš Todorović.

U saopštenju navodi da je, ipak, teško  ne predočiti javnosti nevjerovatnu situaciju na parkingu kod pijace na Svetom Stasiju.

,,Tamo je lokalna vlast, projektujući parking prostor za osobe sa invaliditetom – onemogućila osobe sa invaliditetom da dođu do pijace. Naime, pristup sa parkinga ka pijaci “zabarikadiran“ je visokim ivičnjacima. Uz to, na samoj pijaci nema ni objekta za OSI populaciju”, ističe Todorović.

Dodaje da je uprkos tome što je u proteklom periodu sa izvođačima radova pokušao da dođe do rješenja koje bi bilo u obostranom interesu, to nije dalo rezultata – tako da na Svetom Stasiju imamo još jedno od sada već čuvenih kotorskih čuda.

,,Siguran sam da ćemo od 29. septembra biti u prilici da na mnogo bolji način tretiramo pitanja koja se tiču OSI populacije, a upravo ovo je jedno od prvih kojima ćemo se pozabaviti”, poručuje Miloš Todorović, kandidat za odbornika sa liste ,,Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov”    

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)