test

Vlahović: Očekujemo reakciju ODT Nikšić i Zaštitnika ljudskih prava i sloboda

Standard

16/06/2024

16:17

CHO je poslao na adrese VDT, SDT, užilačkog savjeta, ambasada i misija u Crnoj Gori, kao i medijijma snimak spornog govora Marka Kovačevića, predsjednika Opštine Nikšić.

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević tokom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, između ostalog, govorio je i o onima “koji neće da budemo braća”. Zapravo, poručio je kako će u budućnosti prema njima postupati kao – prema Turcima. Najprije je govorio o ljudima koji su “neznaveni”, koji “više liče na tuđina nego na sebe”.

Povezani Članci

Potom je dodao i kako će raditi na tome “da se i oni sjete naše stare slave, predaka, da uznose bogu molitvu, kao što smo i mi danas uznijeli”.

“Mi smo strpljivi, čekaćemo, otvorenog srca, uz pitanje jesmo li braća. Ako neko neće da budemo braća, ako neko hoće više da ličimo na Turke, onda ćemo bogami u budućnosti prema njima postupati kao i prema Turcima”, dodao je on.

Očekujemo reakciju ODT Nikšić i Zaštitnika ljudskih prava i sloboda. Od vladajuće većine ne očekujemo ništa, napisao je Vlahović.

Izvor (naslovna fotografija):

Miodrag Vlahović

Ostavite komentar

Komentari (0)